Fint besøk på Særheim

bilde 3Kronengruppen1

I dag hadde me besøk av salssjef i Kronengruppen, Stein Waage, og Direktør på Jæren Hotell, Torbjørn Løfaldli, for å presentere Rogaland landbrukspark.

Det er viktig å skape relasjonar og byggja nettverk i miljøet rundt oss. Dei besøkande vart imponert over informasjonen og inntrykka dei fekk her på Særheim i dag. Jæren hotell har eit av regionens mest kjente kjøkken, med slagordet «Det Jærske kjøkken». Det slo derfor godt ann då næringsutviklar Åge Jørgensen i Bioforsk, og Førsteamanuensis på Høgskulen for landbruk og bygdeutvikling Rhys Evans, serverte bringebærskot marinert i sitron, under omvisinga i veksthuset. Dette resulterte i at direktøren tok med seg ein stor bukett bringebærskot tilbake til hotellet for eksperimentering på «Det Jærske kjøkken». Dei var tydeleg opne og interesserte i nyskapande og kreative samarbeidsprosjekt i tida framover.

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin 

Rogaland Landbrukspark

landb liten

Rogaland Landbrukspark er Norges største kompetansesenter for landbruk.

Vi skal gjennom samhandling om prosjekter, aktiviteter, nettverksbygging, formidling av kompetanse, profilering og felles kompetanseutvikling innen FoU, utdanning og rådgivning skape:

Økt konkurransekraft for landbruket

Månedens Arrangement

Mai 2018
M T O T F L S
week 18 1 2 3 4 5 6
week 19 7 8 9 10 11 12 13
week 20 14 15 16 17 18 19 20
week 21 21 22 23 24 25 26 27
week 22 28 29 30 31

Abonner på Nyhetsbrev