HLB Åpner ny avdeling i Steigen

Logo u bakgrunnVELKOMMEN!

Det er ikke hver dag en ny høgskole åpnes i Nordland – i alle fall ikke i en kommune med 2500 innbyggere, og med 25 mil til nærmeste flyplass. Høgskolen for landbruk og bygdeutvikling, HLB, er imidlertid ikke kjent for å tenke helt som andre, og utvider nå med en egen nordavdeling i Steigen kommune. Du/dere inviteres herved til storstilt åpning, med inspirerende fagseminar om samfunnsutvikling og nyskaping i Steigen Allhus 24.september kl 09.00. Stortingets næringskomite og Steigens Glade Musikanter er representert – kommer du?

 

BAKGRUNN

Flere ulike miljøer, ildsjeler og næringsutviklere i Nordland har over de siste årene allerede arbeidet tett med representanter fra HLB. Med økt oppdragsmengde i sør, håper vi med nordavdelingen å kunne følge opp, styrke og utvide dette arbeidet. Vi ber dermed også om tilbakemelding og innspill fra regionens aktører for å kunne bidra og være til nytte i aktuelle satsingsområder.

 

HLBs kompetanse spenner bredt, og det som skiller HLB fra mange andre kompetansemiljøer, er et sterkt utviklingsfokus kombinert med dialog som metode. Våre studier er også relevante for mange og kan tas desentralisert. Bli gjerne kjent med vår unike Bachelorgrad i nyskaping og samfunnsutvikling, og enkeltemner på nettsida vår. HLB tilbyr også skreddersydde moduler, med utgangspunkt i aktuelle behov regionen/DU måtte ha.

 

Ta kontakt når det måtte være, og vær velkommen til en inspirerende og hyggelig dag i Steigen 24.september, hvor du kan lære mer om HLB, samfunnsutvikling og nyskaping generelt. Programmet finner du vedlagt, og legg merke til at det er mulig å få med seg en sosial og småfaglig opptakt på Skjelstad kunst og kulturgård kvelden før.

 

Program finner du her

 

Share to Facebook Share to Twitter Share to Linkedin 

Rogaland Landbrukspark

landb liten

Rogaland Landbrukspark er Norges største kompetansesenter for landbruk.

Vi skal gjennom samhandling om prosjekter, aktiviteter, nettverksbygging, formidling av kompetanse, profilering og felles kompetanseutvikling innen FoU, utdanning og rådgivning skape:

Økt konkurransekraft for landbruket

Månedens Arrangement

April 2019
M T O T F L S
week 14 1 2 3 4 5 6 7
week 15 8 9 10 11 12 13 14
week 16 15 16 17 18 19 20 21
week 17 22 23 24 25 26 27 28
week 18 29 30

Abonner på Nyhetsbrev